Web Design
         Portofoliu
Gazduire Web
         Detalii

     Cum lucram noi la crearea unui site web ?

Fiecare proiect la care lucram consta in patru etape:

1. Studiul clientului
2. Realizarea conceptului
3. Realizarea continutului
4. Inaugurarea

In cele ce urmeaza vom explica cele patru etape. Astfel:
     1. Prin studiul clientului intelegem acea etapa in care dumneavoastra, clientul, ne explicati tot ce avem nevoie sa stim despre intrebuintarea care doriti sa o dati site-ului web pe care noi il cream. Daca este un site de prezentare al unei firme, daca este un magazin virtual, daca este un forum de discutii, sau toate acestea combinate, totul depinde de dumneavoastra in aceasta etapa. Bineinteles ca si noi va vom bombarda cu intrebari, toate pentru a ne face o idee cat mai ampla despre ceea ce dumneavoastra doriti, ca noi sa putem sa cream. Cu acestea fiind spuse, trecem la etapa a doua...
     2. In aceasta etapa se realizeaza de fapt o schita a site-ului web, avand toate informatiile necesare vom crea un site web, pe care impreuna cu dumneavoastra il vom duce la stadiul de schita finita, adica, site-ul trebuie sa va placa dumneavoastra in primul rand, trebuie sa poate fi folosit la ceea ce ati dorit dumneavoastra, sa fie o interfata usor de utilizat.
     3. Realizarea continutului unui site web inseamna de fapt personalizarea unei "schite finite" si aducerea ei la stadiul de unicat. Realizarea graficii pentru toate paginile site-ului, personalizarea site-ului cu logo-ul dumneavoastra, folosirea de imagini care sa reflecte imaginea firmei dumneavoastra, realizarea textului care va fi expus pe site, toate acestea tin de realizarea continutului unui site web.
     4. In fine, etapa a patra, este strict legata de verificarea in amanunt a tuturor legaturilor facute pentru ca site-ul sa functioneze asa cum ne dorim, pentru ca, impreuna cu dumneavoastra sa il putem lansa pe www.


© 2020 Navrap. Toate drepturile rezervate.